Nabeschouwing Senica - Mladost (0-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 25 juli 2013 - 19:30 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Senica het donderdag 25 juli 2013 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Mladost. De wedstrijd wordt gespeeld in OMS Arena in Senica.

Via de Senica - Mladost live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Senica - Mladost (0-1)

Het Europa League duel tussen Senica en Mladost is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Mladost. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 38e minuut dacht Mladost op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Kaljević. Helaas voor Mladost werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Senica - Mladost
LIVE Senica - Mladost 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Senica - Mladost teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Mladost Gele kaart voor B. Kaljević Mladost
21' Gele kaart Mladost Gele kaart voor B. Sanković Mladost
38' Doelpunt Mladost Doelpunt B. Kaljević Mladost
46' Wissel Senica Wissel J. Diviš voor Hiago Senica
55' Gele kaart Senica Gele kaart voor J. Piroska Senica
56' Wissel Senica Wissel P. Cermak voor Cristovam Senica
61' Gele kaart Senica Gele kaart voor P. Cermak Senica
67' Wissel Mladost Wissel M. Pavićević voor V. Savićević Mladost
77' Wissel Mladost Wissel I. Novović voor B. Kaljević Mladost
79' Wissel Senica Wissel A. Jakubov voor L. Opiela Senica
83' Gele kaart Mladost Gele kaart voor A. Šofranac Mladost
86' Gele kaart Mladost Gele kaart voor E. Seratlić Mladost
88' Gele kaart Senica Gele kaart voor J. Krizko Senica
91' Wissel Mladost Wissel I. Knežević voor B. Marković Mladost
Video hoogtepunten en samenvatting Senica - Mladost
Opstellingen Senica - Mladost

Voorbeschouwing Senica - Mladost

Senica en Mladost spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Senica en Mladost in de Europa League vond plaats op 18 juli 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.