Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - Viktoria Pilsen (1-2) || Europa League 2013/2014

Donderdag 27 februari 2014 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Shakhtar Donetsk het donderdag 27 februari 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen.

Via de Shakhtar Donetsk - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - Viktoria Pilsen (1-2)

Het Europa League duel tussen Shakhtar Donetsk en Viktoria Pilsen is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 29e minuut dacht Viktoria Plzeň op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Kolář. Helaas voor Viktoria Plzeň werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Viktoria Plzeň dat via M. Petržela dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Luiz Adriano dacht na 88 minuten te scoren voor Shakhtar Donetsk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Shakhtar Donetsk - Viktoria Pilsen
1
2
LIVE Shakhtar Donetsk - Viktoria Pilsen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shakhtar Donetsk - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt D. Kolář met assist van S. Tecl Viktoria Plzeň
33' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Petržela Viktoria Plzeň
46' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor M. Petržela Viktoria Plzeň
57' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Ilsinho Shakhtar Donetsk
60' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor S. Krivtsov Shakhtar Donetsk
61' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Luiz Adriano Shakhtar Donetsk
66' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Taison voor Bernard Shakhtar Donetsk
67' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel F. Ferreyra voor Ilsinho Shakhtar Donetsk
68' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Bakoš voor M. Petržela Viktoria Plzeň
79' Wissel Viktoria Plzeň Wissel J. Kovařík voor M. Duris Viktoria Plzeň
88' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt Luiz Adriano met assist van V. Shevchuk Shakhtar Donetsk
91' Wissel Viktoria Plzeň Wissel L. Hejda voor S. Tecl Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Shakhtar Donetsk - Viktoria Pilsen
Opstellingen Shakhtar Donetsk - Viktoria Pilsen

Voorbeschouwing Shakhtar Donetsk - Viktoria Pilsen

Shakhtar Donetsk en Viktoria Pilsen spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Shakhtar Donetsk en Viktoria Pilsen in de Europa League vond plaats op 20 februari 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.