Nabeschouwing Siroki Brijeg - Irtysh (2-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 25 juli 2013 - 20:30 uur



In de Europa League 2013/2014 neemt Siroki Brijeg het donderdag 25 juli 2013 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Irtysh. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Pecara in Široki Brijeg.

Via de Siroki Brijeg - Irtysh live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Siroki Brijeg - Irtysh (2-0)

Het Europa League duel tussen Siroki Brijeg en Irtysh is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Siroki Brijeg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut dacht Siroki Brijeg op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Ješe. Helaas voor Siroki Brijeg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut was het Siroki Brijeg dat via J. Ivanković dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Siroki Brijeg - Irtysh
Goals
2
0
LIVE Siroki Brijeg - Irtysh 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Siroki Brijeg - Irtysh teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Doelpunt Siroki Brijeg Doelpunt V. Ješe Siroki Brijeg
36' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor D. Landeka Siroki Brijeg
38' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor I. Džidić Siroki Brijeg
51' Gele kaart Irtysh Gele kaart voor D. Shomko Irtysh
63' Gele kaart Irtysh Gele kaart voor K. Murzoev Irtysh
65' Wissel Siroki Brijeg Wissel J. Ivanković voor D. Landeka Siroki Brijeg
65' Wissel Siroki Brijeg Wissel M. Ljubić voor G. Zakarić Siroki Brijeg
65' Wissel Irtysh Wissel P. Shabalin voor K. Murzoev Irtysh
75' Wissel Irtysh Wissel K. Begalyn voor I. Yurin Irtysh
76' Doelpunt Siroki Brijeg Doelpunt J. Ivanković Siroki Brijeg
77' Wissel Siroki Brijeg Wissel D. Šilić voor D. Ćorić Siroki Brijeg
86' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor M. Ljubić Siroki Brijeg
86' Wissel Irtysh Wissel S. Strukov voor Y. Averchenko Irtysh
87' Gele kaart Irtysh Gele kaart voor U. Bakayev Irtysh
89' Gele kaart Irtysh Gele kaart voor A. Mukhutdinov Irtysh
90' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor D. Šilić Siroki Brijeg
Video hoogtepunten en samenvatting Siroki Brijeg - Irtysh
Opstellingen Siroki Brijeg - Irtysh

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Siroki Brijeg - Irtysh

Siroki Brijeg en Irtysh spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Siroki Brijeg en Irtysh in de Europa League vond plaats op 18 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Irtysh. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Irtysh favoriet. 1 keer wist de ploeg van Siroki Brijeg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Siroki Brijeg. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Siroki Brijeg 0
Winst Irtysh 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Siroki Brijeg - Irtysh Opstelling Siroki Brijeg Opstelling Irtysh Live Siroki Brijeg - Irtysh Live Siroki Brijeg - Irtysh kijken Siroki Brijeg - Irtysh kijken Live Siroki Brijeg - Irtysh stream Siroki Brijeg - Irtysh Fox Sports Nabeschouwing Siroki Brijeg - Irtysh Uitslag Siroki Brijeg - Irtysh Statistieken Siroki Brijeg - Irtysh Europa League 2013/2014 Siroki Brijeg - Irtysh wedden Siroki Brijeg - Irtysh gokken Siroki Brijeg - Irtysh Unibet