Nabeschouwing Skënderbeu Korçë - Chornomorets (1-0) (6-7 na strafschoppen) || Europa League 2013/2014

Donderdag 29 augustus 2013 - 20:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Skënderbeu Korçë het donderdag 29 augustus 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Chornomorets. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi Kombëtar Qemal Stafa in Tirana.

Via de Skënderbeu Korçë - Chornomorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Skënderbeu Korçë - Chornomorets (1-0) (6-7 na strafschoppen)

Het Europa League duel tussen Skënderbeu Korçë en Chornomorets is geëindigd in een overwinning voor Skënderbeu Korçë. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Skënderbeu Korçë het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 6-7 gewonnen werd.

In de 19e minuut dacht Skënderbeu Korçë op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Ribaj. Helaas voor Skënderbeu Korçë werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 6-7 score in het voordeel van Skënderbeu Korçë, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Skënderbeu Korçë - Chornomorets
1
0
LIVE Skënderbeu Korçë - Chornomorets 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Skënderbeu Korçë - Chornomorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Skënderbeu Korçë Doelpunt A. Ribaj met assist van N. Orelesi Skënderbeu Korçë
36' Wissel Chornomorets Wissel Léo Matos voor Sito Riera Chornomorets
49' Gele kaart Skënderbeu Korçë Gele kaart voor M. Radaš Skënderbeu Korçë
60' Gele kaart Skënderbeu Korçë Gele kaart voor S. Lilaj Skënderbeu Korçë
74' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel L. Abazi voor M. Morina Skënderbeu Korçë
79' Wissel Chornomorets Wissel V. Priyomov voor F. Dja Djedjé Chornomorets
84' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel D. Bicaj voor Ademir Skënderbeu Korçë
85' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel B. Nimaga voor G. Muzaka Skënderbeu Korçë
89' Gele kaart Chornomorets Gele kaart voor A. Antonov Chornomorets
90' Gele kaart Skënderbeu Korçë Gele kaart voor B. Nimaga Skënderbeu Korçë
110' Wissel Chornomorets Wissel A. Didenko voor A. Antonov Chornomorets
Video hoogtepunten en samenvatting Skënderbeu Korçë - Chornomorets
Opstellingen Skënderbeu Korçë - Chornomorets

Voorbeschouwing Skënderbeu Korçë - Chornomorets

Skënderbeu Korçë en Chornomorets spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Skënderbeu Korçë en Chornomorets in de Europa League vond plaats op 22 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chornomorets. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Chornomorets favoriet. 1 keer wist de ploeg van Skënderbeu Korçë te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Skënderbeu Korçë. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.