Nabeschouwing Skonto - Slovan Liberec (2-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 18 juli 2013 - 18:30 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Skonto het donderdag 18 juli 2013 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Slovan Liberec. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadions Skonto in Riga.

Via de Skonto - Slovan Liberec live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Skonto - Slovan Liberec (2-1)

Het Europa League duel tussen Skonto en Slovan Liberec is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Skonto. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht Slovan Liberec op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Grybauskas. Helaas voor Slovan Liberec werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Skonto dat via V. Šabala dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Karašausks dacht na 47 minuten te scoren voor Skonto, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Skonto - Slovan Liberec
2
1
LIVE Skonto - Slovan Liberec 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Skonto - Slovan Liberec teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Eigen doelpunt Slovan Liberec Eigen doelpunt P. Grybauskas Slovan Liberec
39' Doelpunt Skonto Doelpunt V. Šabala Skonto
47' Doelpunt Skonto Doelpunt A. Karašausks Skonto
59' Gele kaart Skonto Gele kaart voor R. Mingazow Skonto
64' Wissel Slovan Liberec Wissel D. Delarge voor V. Kalitvintsev Slovan Liberec
68' Wissel Skonto Wissel I. Klimiashvili voor A. Karašausks Skonto
71' Gele kaart Skonto Gele kaart voor J. Laizāns Skonto
79' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor D. Delarge Slovan Liberec
80' Gele kaart Skonto Gele kaart voor A. Sineļnikovs Skonto
81' Wissel Slovan Liberec Wissel L. Szabo voor S. Rybalka Slovan Liberec
84' Wissel Skonto Wissel A. Osipovs voor R. Rugins Skonto
88' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor O. Kušnír Slovan Liberec
89' Wissel Skonto Wissel V. Isajevs voor A. Sineļnikovs Skonto