Nabeschouwing Slovan Bratislava - Athletic Club (1-2) || Europa League 2011/2012

Donderdag 15 september 2011 - 19:00 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Slovan Bratislava het donderdag 15 september 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club.

Via de Slovan Bratislava - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava - Athletic Club (1-2)

Het Europa League duel tussen Slovan Bratislava en Athletic Club is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 13e minuut dacht Athletic Club op voorsprong te komen via een doelpunt van Susaeta. Helaas voor Athletic Club werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Slovan Bratislava dat via K. Guédé dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Muniain dacht na 40 minuten te scoren voor Athletic Club, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Slovan Bratislava - Athletic Club
1
2
LIVE Slovan Bratislava - Athletic Club 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Susaeta Athletic Club
27' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor M. Milinkovic Slovan Bratislava
34' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt K. Guédé Slovan Bratislava
40' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Muniain Athletic Club
45' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor M. Had Slovan Bratislava
50' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor M. Bagayoko Slovan Bratislava
50' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Muniain Athletic Club
56' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Gurpegi Athletic Club
60' Wissel Slovan Bratislava Wissel I. Taborsky voor E. Grendel Slovan Bratislava
72' Wissel Slovan Bratislava Wissel M. Lacny voor M. Milinkovic Slovan Bratislava
73' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Javi Martínez Athletic Club
75' Wissel Athletic Club Wissel David López voor Gabilondo Athletic Club
87' Wissel Slovan Bratislava Wissel L. Hartig voor M. Had Slovan Bratislava
88' Wissel Athletic Club Wissel Toquero voor Llorente Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Bratislava - Athletic Club
Opstellingen Slovan Bratislava - Athletic Club

Voorbeschouwing Slovan Bratislava - Athletic Club

Slovan Bratislava en Athletic Club spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Slovan Bratislava en Athletic Club elkaar treffen in de Europa League.