Nabeschouwing Slovan Liberec - Estoril (2-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 3 oktober 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Slovan Liberec het donderdag 3 oktober 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Estoril.

Via de Slovan Liberec - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Liberec - Estoril (2-1)

Het Europa League duel tussen Slovan Liberec en Estoril is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Slovan Liberec. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Slovan Liberec op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Šural. Helaas voor Slovan Liberec werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut kreeg Bruno Miguel van Estoril voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Estoril de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Luís Leal dacht na 45 minuten te scoren voor Estoril, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 62e minuut scoorde Slovan Liberec via R. Kováč, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 83e minuut moest Slovan Liberec verder met een man minder, nadat I. Sackey een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Slovan Liberec - Estoril
2
1
LIVE Slovan Liberec - Estoril 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Liberec - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt J. Šural met assist van D. Pavelka Slovan Liberec
22' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Bruno Miguel Estoril
37' Tweede gele kaart Estoril Tweede gele kaart voor Bruno Miguel Estoril
40' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Gonçalo Estoril
45' Doelpunt Estoril Doelpunt Luís Leal met assist van Sebá Estoril
62' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt R. Kováč Slovan Liberec
62' Wissel Estoril Wissel Yohan Tavares voor João Pedro Galvão Estoril
65' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor I. Sackey Slovan Liberec
69' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor V. Coufal Slovan Liberec
70' Wissel Estoril Wissel Gerso Fernandes voor Filipe Gonçalves Estoril
77' Wissel Slovan Liberec Wissel V. Kalitvintsev voor D. Delarge Slovan Liberec
83' Tweede gele kaart Slovan Liberec Tweede gele kaart voor I. Sackey Slovan Liberec
83' Wissel Estoril Wissel Javier Balboa voor Anderson Luis Estoril
90' Wissel Slovan Liberec Wissel V. Hadaščok voor J. Šural Slovan Liberec
93' Wissel Slovan Liberec Wissel J. Pimpara voor M. Rabusic Slovan Liberec