Nabeschouwing Slovan Liberec - Freiburg (1-2) || Europa League 2013/2014

Donderdag 28 november 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Slovan Liberec het donderdag 28 november 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Freiburg.

Via de Slovan Liberec - Freiburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Liberec - Freiburg (1-2)

Het Europa League duel tussen Slovan Liberec en Freiburg is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Freiburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 23e minuut dacht SC Freiburg op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Ginter. Helaas voor SC Freiburg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut was het SC Freiburg dat via F. Coquelin dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Rybalka dacht na 81 minuten te scoren voor Slovan Liberec, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Slovan Liberec - Freiburg
1
2
LIVE Slovan Liberec - Freiburg 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Liberec - Freiburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt M. Ginter SC Freiburg
29' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor I. Sackey Slovan Liberec
41' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor O. Kušnír Slovan Liberec
48' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor P. Krmaš SC Freiburg
54' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor M. Rabusic Slovan Liberec
58' Wissel Slovan Liberec Wissel M. Frýdek jr. voor D. Delarge Slovan Liberec
60' Wissel SC Freiburg Wissel S. Freis voor S. Kerk SC Freiburg
69' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor G. Fernandes SC Freiburg
72' Wissel Slovan Liberec Wissel J. Pimpara voor O. Kušnír Slovan Liberec
73' Doelpunt SC Freiburg Doelpunt F. Coquelin met assist van C. Günter SC Freiburg
77' Wissel Slovan Liberec Wissel V. Kalitvintsev voor J. Šural Slovan Liberec
81' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt S. Rybalka met assist van J. Pimpara Slovan Liberec
89' Wissel SC Freiburg Wissel T. Albutat voor M. Ginter SC Freiburg
91' Gele kaart SC Freiburg Gele kaart voor F. Coquelin SC Freiburg
91' Wissel SC Freiburg Wissel I. Höhn voor N. Lorenzoni SC Freiburg
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Liberec - Freiburg
Opstellingen Slovan Liberec - Freiburg

Voorbeschouwing Slovan Liberec - Freiburg

Slovan Liberec en Freiburg spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Slovan Liberec en Freiburg in de Europa League vond plaats op 19 september 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.