Nabeschouwing Slovan Liberec - Sevilla (1-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 24 oktober 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Slovan Liberec het donderdag 24 oktober 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla.

Via de Slovan Liberec - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Liberec - Sevilla (1-1)

De Europa League 2013/2014 wedstrijd tussen Slovan Liberec en Sevilla geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 20e minuut dacht Slovan Liberec op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Rabusic. Helaas voor Slovan Liberec werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 78e minuut moest P. Kovar van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Slovan Liberec verder met een speler minder. Vitolo dacht na 88 minuten te scoren voor Sevilla, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Slovan Liberec - Sevilla
1
1
LIVE Slovan Liberec - Sevilla 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Liberec - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt M. Rabusic met assist van D. Pavelka Slovan Liberec
43' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Coke Sevilla
57' Wissel Sevilla Wissel C. Bacca voor B. Rabello Sevilla
57' Wissel Sevilla Wissel Vitolo voor José Antonio Reyes Sevilla
64' Wissel Slovan Liberec Wissel V. Kalitvintsev voor L. Hušek Slovan Liberec
65' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor D. Pavelka Slovan Liberec
74' Wissel Sevilla Wissel Alberto Moreno voor Fernando Navarro Sevilla
76' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Alberto Moreno Sevilla
78' Rode kaart Slovan Liberec Rode kaart voor P. Kovar Slovan Liberec
79' Wissel Slovan Liberec Wissel L. Hrosso voor D. Delarge Slovan Liberec
80' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor O. Kušnír Slovan Liberec
88' Doelpunt Sevilla Doelpunt Vitolo met assist van K. Gameiro Sevilla
91' Wissel Slovan Liberec Wissel L. Kolar voor V. Kalitvintsev Slovan Liberec
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Liberec - Sevilla
Opstellingen Slovan Liberec - Sevilla

Voorbeschouwing Slovan Liberec - Sevilla

Slovan Liberec en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Slovan Liberec en Sevilla in de Europa League vond plaats op 19 oktober 2006 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.