Nabeschouwing Slovan Liberec - Skonto (1-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 25 juli 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Slovan Liberec het donderdag 25 juli 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Skonto.

Via de Slovan Liberec - Skonto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Liberec - Skonto (1-0)

Het Europa League duel tussen Slovan Liberec en Skonto is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Slovan Liberec. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 14e minuut dacht Slovan Liberec op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Delarge. Helaas voor Slovan Liberec werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Slovan Liberec - Skonto
1
0
LIVE Slovan Liberec - Skonto 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Liberec - Skonto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt D. Delarge Slovan Liberec
23' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor R. Kelić Slovan Liberec
36' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor O. Kušnír Slovan Liberec
36' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor S. Rybalka Slovan Liberec
36' Gele kaart Skonto Gele kaart voor V. Šabala Skonto
39' Wissel Skonto Wissel R. Rugins voor A. Sineļnikovs Skonto
48' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor V. Kalitvintsev Slovan Liberec
46' Gele kaart Skonto Gele kaart voor R. Rugins Skonto
72' Wissel Slovan Liberec Wissel J. Šural voor S. Rybalka Slovan Liberec
81' Wissel Slovan Liberec Wissel I. Sackey voor M. Rabusic Slovan Liberec
82' Gele kaart Skonto Gele kaart voor R. Mingazow Skonto
82' Wissel Skonto Wissel I. Klimiashvili voor A. Osipovs Skonto
84' Wissel Skonto Wissel K. Blanks voor A. Fertovs Skonto
90' Gele kaart Skonto Gele kaart voor J. Laizāns Skonto
92' Wissel Slovan Liberec Wissel J. Fleisman voor V. Kalitvintsev Slovan Liberec
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Liberec - Skonto
Opstellingen Slovan Liberec - Skonto

Voorbeschouwing Slovan Liberec - Skonto

Slovan Liberec en Skonto spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Slovan Liberec en Skonto in de Europa League vond plaats op 18 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Skonto. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Skonto favoriet. 1 keer wist de ploeg van Slovan Liberec te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Slovan Liberec. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.