Nabeschouwing Slovan Liberec - Zürich (2-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 1 augustus 2013 - 20:15 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Slovan Liberec het donderdag 1 augustus 2013 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Zürich.

Via de Slovan Liberec - Zürich live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Liberec - Zürich (2-1)

Het Europa League duel tussen Slovan Liberec en Zürich is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Slovan Liberec. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht Zürich op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Chiumiento. Helaas voor Zürich werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut was het Slovan Liberec dat via M. Rabusic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Rabusic dacht na 81 minuten te scoren voor Slovan Liberec, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 84e minuut werd A. Nef van Zürich met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Zürich het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Slovan Liberec - Zürich
2
1
LIVE Slovan Liberec - Zürich 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Liberec - Zürich teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Penalty Zürich Penalty D. Chiumiento Zürich
5' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor L. Hušek Slovan Liberec
55' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor R. Kelić Slovan Liberec
59' Wissel Slovan Liberec Wissel V. Kalitvintsev voor L. Hušek Slovan Liberec
59' Wissel Slovan Liberec Wissel J. Šural voor D. Delarge Slovan Liberec
61' Gele kaart Zürich Gele kaart voor M. Schönbächler Zürich
66' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt M. Rabusic Slovan Liberec
77' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor J. Fleisman Slovan Liberec
80' Wissel Zürich Wissel F. Etoundi voor M. Gavranović Zürich
81' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt M. Rabusic Slovan Liberec
84' Rode kaart Zürich Rode kaart voor A. Nef Zürich
87' Wissel Zürich Wissel O. Buff voor A. Chermiti Zürich
87' Wissel Zürich Wissel R. Koch voor M. Schönbächler Zürich
89' Gele kaart Zürich Gele kaart voor A. Rikan Zürich
92' Gele kaart Zürich Gele kaart voor Pedro Henrique Zürich
92' Wissel Slovan Liberec Wissel L. Kolar voor M. Frýdek jr. Slovan Liberec