Nabeschouwing Standard Luik - Elfsborg (1-3) || Europa League 2013/2014

Donderdag 12 december 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Standard Luik het donderdag 12 december 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Elfsborg.

Via de Standard Luik - Elfsborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Elfsborg (1-3)

Het Europa League duel tussen Standard Luik en Elfsborg is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Elfsborg. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 31e minuut dacht Standard Liège op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Mbombo. Helaas voor Standard Liège werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het Elfsborg dat via L. Nilsson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Nilsson dacht na 46 minuten te scoren voor Elfsborg, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 52e minuut scoorde Elfsborg via M. Beckmann, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Elfsborg
1
3
LIVE Standard Luik - Elfsborg 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Elfsborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Standard Liège Doelpunt Y. Mbombo met assist van F. Marquet Standard Liège
41' Doelpunt Elfsborg Doelpunt L. Nilsson met assist van V. Claesson Elfsborg
46' Doelpunt Elfsborg Doelpunt L. Nilsson met assist van V. Claesson Elfsborg
52' Doelpunt Elfsborg Doelpunt M. Beckmann met assist van L. Nilsson Elfsborg
54' Wissel Standard Liège Wissel D. Arslanagic voor L. Ciman Standard Liège
59' Gele kaart Elfsborg Gele kaart voor M. Beckmann Elfsborg
62' Wissel Elfsborg Wissel Mohamed Bangura voor M. Beckmann Elfsborg
64' Wissel Standard Liège Wissel D. Biton voor F. Marquet Standard Liège
76' Wissel Standard Liège Wissel D. Milosevic voor F. Bulot Standard Liège
78' Wissel Elfsborg Wissel A. Lundkvist voor L. Nilsson Elfsborg
86' Gele kaart Elfsborg Gele kaart voor V. Claesson Elfsborg
91' Wissel Elfsborg Wissel D. Mobaeck voor V. Claesson Elfsborg
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Elfsborg
Opstellingen Standard Luik - Elfsborg

Voorbeschouwing Standard Luik - Elfsborg

Standard Luik en Elfsborg spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Elfsborg in de Europa League vond plaats op 3 oktober 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.