Nabeschouwing Standard Luik - Salzburg (1-3) || Europa League 2013/2014

Donderdag 7 november 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Standard Luik het donderdag 7 november 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg.

Via de Standard Luik - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Salzburg (1-3)

Het Europa League duel tussen Standard Luik en Salzburg is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 42e minuut dacht Salzburg op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Švento. Helaas voor Salzburg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Salzburg dat via K. Kampl dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. MPoku dacht na 55 minuten te scoren voor Standard Liège, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 58e minuut scoorde Salzburg via Alan, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Salzburg
1
3
LIVE Standard Luik - Salzburg 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor C. Schwegler Salzburg
20' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor I. Ezekiel Standard Liège
42' Doelpunt Salzburg Doelpunt D. Švento met assist van Alan Salzburg
46' Doelpunt Salzburg Doelpunt K. Kampl met assist van D. Švento Salzburg
55' Doelpunt Standard Liège Doelpunt P. MPoku met assist van F. Bulot Standard Liège
58' Doelpunt Salzburg Doelpunt Alan met assist van Valon Berisha Salzburg
59' Wissel Salzburg Wissel M. Meilinger voor Valon Berisha Salzburg
63' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor M. Hinteregger Salzburg
65' Wissel Standard Liège Wissel G. Mujangi Bia voor P. MPoku Standard Liège
65' Wissel Salzburg Wissel G. Teigl voor D. Švento Salzburg
67' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor André Ramalho Salzburg
75' Wissel Standard Liège Wissel I. Cissé voor Y. Buyens Standard Liège
80' Wissel Standard Liège Wissel R. Ghoochannejhad voor F. Bulot Standard Liège
87' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor D. Opare Standard Liège
88' Wissel Salzburg Wissel F. Schiemer voor Alan Salzburg
92' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor W. Vainqueur Standard Liège
94' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Batshuayi Standard Liège
94' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor K. Kampl Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Salzburg
Opstellingen Standard Luik - Salzburg

Voorbeschouwing Standard Luik - Salzburg

Standard Luik en Salzburg spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Salzburg in de Europa League vond plaats op 24 oktober 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Standard Luik als Salzburg wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.