Nabeschouwing Standard Luik - Xanthi (2-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 8 augustus 2013 - 20:30 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Standard Luik het donderdag 8 augustus 2013 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Xanthi.

Via de Standard Luik - Xanthi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Xanthi (2-1)

Het Europa League duel tussen Standard Luik en Xanthi is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 53e minuut dacht Standard Liège op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Bulot. Helaas voor Standard Liège werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 70e minuut was het Standard Liège dat via I. de Camargo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. de Guzmán dacht na 84 minuten te scoren voor Xanthi, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Xanthi
2
1
LIVE Standard Luik - Xanthi 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Xanthi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Doelpunt Standard Liège Doelpunt F. Bulot Standard Liège
59' Wissel Xanthi Wissel P. Mandalos voor Paíto Xanthi
60' Wissel Standard Liège Wissel G. Mujangi Bia voor F. Bulot Standard Liège
60' Wissel Standard Liège Wissel A. Öztürk voor Y. Buyens Standard Liège
68' Wissel Xanthi Wissel P. Triadis voor N. Marin Xanthi
69' Wissel Standard Liège Wissel I. de Camargo voor R. Ghoochannejhad Standard Liège
70' Doelpunt Standard Liège Doelpunt I. de Camargo Standard Liège
72' Gele kaart Xanthi Gele kaart voor S. Dié Xanthi
74' Wissel Xanthi Wissel E. Solari voor Marcelinho Xanthi
84' Doelpunt Xanthi Doelpunt J. de Guzmán Xanthi
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Xanthi
Opstellingen Standard Luik - Xanthi

Voorbeschouwing Standard Luik - Xanthi

Standard Luik en Xanthi spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Xanthi in de Europa League vond plaats op 1 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Standard Luik favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Xanthi slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.