Nabeschouwing Stromsgodset - Jablonec (1-3) || Europa League 2013/2014

Donderdag 8 augustus 2013 - 20:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Stromsgodset het donderdag 8 augustus 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jablonec.

Via de Stromsgodset - Jablonec live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stromsgodset - Jablonec (1-3)

Het Europa League duel tussen Stromsgodset en Jablonec is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Jablonec. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 16e minuut dacht Jablonec op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Hubnik. Helaas voor Jablonec werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 71e minuut was het Strømsgodset dat via O. Kamara dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. O. Vaněk dacht na 81 minuten te scoren voor Jablonec, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Jablonec via K. Pitak, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Stromsgodset - Jablonec
1
3
LIVE Stromsgodset - Jablonec 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stromsgodset - Jablonec teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Jablonec Doelpunt M. Hubnik Jablonec
18' Gele kaart Jablonec Gele kaart voor M. Kysela Jablonec
29' Gele kaart Jablonec Gele kaart voor J. Vošahlík Jablonec
40' Gele kaart Jablonec Gele kaart voor J. Kopic Jablonec
44' Gele kaart Jablonec Gele kaart voor M. Hubnik Jablonec
46' Wissel Strømsgodset Wissel A. Diomandé voor K. Madsen Strømsgodset
46' Wissel Strømsgodset Wissel O. Kamara voor G. Wikheim Strømsgodset
46' Wissel Jablonec Wissel O. Vaněk voor L. Zoubele Jablonec
61' Gele kaart Strømsgodset Gele kaart voor S. Johansen Strømsgodset
65' Wissel Strømsgodset Wissel M. Keita voor P. Kovács Strømsgodset
68' Wissel Jablonec Wissel L. Tresnak voor M. Hubnik Jablonec
71' Doelpunt Strømsgodset Doelpunt O. Kamara Strømsgodset
71' Gele kaart Jablonec Gele kaart voor L. Tresnak Jablonec
81' Doelpunt Jablonec Doelpunt O. Vaněk Jablonec
87' Wissel Jablonec Wissel T. Jablonsky voor J. Vošahlík Jablonec
90' Doelpunt Jablonec Doelpunt K. Pitak Jablonec
Video hoogtepunten en samenvatting Stromsgodset - Jablonec
Opstellingen Stromsgodset - Jablonec

Voorbeschouwing Stromsgodset - Jablonec

Stromsgodset en Jablonec spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Stromsgodset en Jablonec in de Europa League vond plaats op 1 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jablonec. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Jablonec favoriet. 1 keer wist de ploeg van Stromsgodset te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Stromsgodset. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.