Nabeschouwing Thun - Partizan (3-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 29 augustus 2013 - 20:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Thun het donderdag 29 augustus 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Partizan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stockhorn Arena (Thun) in Thun.

Via de Thun - Partizan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Thun - Partizan (3-0)

Het Europa League duel tussen Thun en Partizan is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Thun. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Thun op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Schneuwly. Helaas voor Thun werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Thun dat via M. Schneuwly dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Zuffi dacht na 75 minuten te scoren voor Thun, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 91e minuut werd N. Aksentijević van Partizan met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Partizan het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Thun - Partizan
3
0
LIVE Thun - Partizan 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Thun - Partizan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Thun Doelpunt C. Schneuwly met assist van M. Schneuwly Thun
48' Doelpunt Thun Doelpunt M. Schneuwly met assist van A. Wittwer Thun
64' Wissel Partizan Wissel A. Živković voor S. Ilić Partizan
67' Gele kaart Partizan Gele kaart voor V. Volkov Partizan
67' Wissel Partizan Wissel P. Grbić voor A. Mitrović Partizan
75' Doelpunt Thun Doelpunt L. Zuffi met assist van M. Schneuwly Thun
76' Wissel Thun Wissel J. Martínez voor C. Schneuwly Thun
82' Wissel Thun Wissel B. Sadik voor M. Schneuwly Thun
82' Wissel Partizan Wissel D. Brašanac voor F. Malbašić Partizan
84' Gele kaart Partizan Gele kaart voor S. Marković Partizan
86' Gele kaart Partizan Gele kaart voor M. Obradović Partizan
91' Rode kaart Partizan Rode kaart voor N. Aksentijević Partizan
93' Wissel Thun Wissel Nelson Ferreira voor A. Wittwer Thun
Video hoogtepunten en samenvatting Thun - Partizan
Opstellingen Thun - Partizan

Voorbeschouwing Thun - Partizan

Thun en Partizan spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Thun en Partizan in de Europa League vond plaats op 22 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Partizan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Partizan favoriet. 1 keer wist de ploeg van Thun te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Thun. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.