Nabeschouwing Tiraspol - Skonto (0-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 4 juli 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Tiraspol het donderdag 4 juli 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Skonto. De wedstrijd wordt gespeeld in Sheriff Stadium in Tiraspol.

Via de Tiraspol - Skonto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tiraspol - Skonto (0-1)

Het Europa League duel tussen Tiraspol en Skonto is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Skonto. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 51e minuut dacht Skonto op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Mingazow. Helaas voor Skonto werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Tiraspol - Skonto
LIVE Tiraspol - Skonto 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tiraspol - Skonto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Doelpunt Skonto Doelpunt R. Mingazow Skonto
57' Wissel Tiraspol Wissel Alexandru S. Grosu voor G. Karaneychev Tiraspol
66' Gele kaart Tiraspol Gele kaart voor A. Boeştean Tiraspol
73' Wissel Tiraspol Wissel C. Newuche voor A. Popovici Tiraspol
79' Wissel Skonto Wissel A. Osipovs voor A. Sineļnikovs Skonto
80' Gele kaart Skonto Gele kaart voor V. Isajevs Skonto
80' Wissel Tiraspol Wissel S. Gheorghiev voor V. Bulat Tiraspol
82' Gele kaart Tiraspol Gele kaart voor Alexandru S. Grosu Tiraspol
85' Wissel Skonto Wissel I. Klimiashvili voor R. Mingazow Skonto