Nabeschouwing Trabzonspor - Juventus (0-2) || Europa League 2013/2014

Donderdag 27 februari 2014 - 21:05 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Trabzonspor het donderdag 27 februari 2014 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Hüseyin Avni Aker Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Juventus (0-2)

Het Europa League duel tussen Trabzonspor en Juventus is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 18e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Vidal. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Juventus dat via P. Osvaldo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Trabzonspor - Juventus
LIVE Trabzonspor - Juventus 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Vidal met assist van S. Giovinco Juventus
33' Doelpunt Juventus Doelpunt P. Osvaldo met assist van S. Giovinco Juventus
37' Wissel Trabzonspor Wissel Z. Yavru voor K. Keleş Trabzonspor
37' Wissel Juventus Wissel S. Padoin voor P. Pogba Juventus
46' Wissel Trabzonspor Wissel C. Osmanpaşa voor José Bosingwa Trabzonspor
58' Wissel Juventus Wissel A. Barzagli voor M. Cáceres Juventus
72' Wissel Trabzonspor Wissel A. Bourceanu voor A. Mierzejewski Trabzonspor
72' Wissel Juventus Wissel A. Pirlo voor C. Marchisio Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Juventus
Opstellingen Trabzonspor - Juventus

Voorbeschouwing Trabzonspor - Juventus

Trabzonspor en Juventus spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Juventus in de Europa League vond plaats op 20 februari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 1 keer wist de ploeg van Trabzonspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Trabzonspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.