Nabeschouwing Tromsø - Besiktas (2-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 22 augustus 2013 - 20:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Tromsø het donderdag 22 augustus 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Alfheim Stadion in Tromso.

Via de Tromsø - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tromsø - Besiktas (2-1)

Het Europa League duel tussen Tromsø en Besiktas is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Tromsø. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Beşiktaş op voorsprong te komen via een doelpunt van Hugo Almeida. Helaas voor Beşiktaş werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Tromsø dat via T. Bendiksen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Pritchard dacht na 68 minuten te scoren voor Tromsø, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Tromsø - Besiktas
2
1
LIVE Tromsø - Besiktas 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tromsø - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Hugo Almeida met assist van Manuel Fernandes Beşiktaş
43' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Hugo Almeida Beşiktaş
47' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor E. Gülüm Beşiktaş
49' Penalty Tromsø Penalty T. Bendiksen Tromsø
60' Wissel Beşiktaş Wissel G. Töre voor Dentinho Beşiktaş
68' Doelpunt Tromsø Doelpunt J. Pritchard Tromsø
73' Wissel Beşiktaş Wissel O. Özyakup voor O. Şahan Beşiktaş
84' Wissel Beşiktaş Wissel M. Eneramo voor V. Kavlak Beşiktaş
89' Gele kaart Tromsø Gele kaart voor Z. Ondrášek Tromsø
92' Gele kaart Tromsø Gele kaart voor S. Ciss Tromsø
94' Wissel Tromsø Wissel A. Causevic voor J. Pritchard Tromsø
91' Wissel Tromsø Wissel T. Drage voor M. Andersen Tromsø