Nabeschouwing Turnovo - Sūduva (2-2) (5-4 na strafschoppen) || Europa League 2013/2014

Donderdag 11 juli 2013 - 17:30 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Turnovo het donderdag 11 juli 2013 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Sūduva. De wedstrijd wordt gespeeld in Nacionalna Arena Filip II Makedonski in Skopje.

Via de Turnovo - Sūduva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Turnovo - Sūduva (2-2) (5-4 na strafschoppen)

Het Europa League duel tussen Turnovo en Sūduva is geëindigd in een overwinning voor Turnovo. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Turnovo het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-4 gewonnen werd.

In de 43e minuut dacht Sūduva op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Valskis. Helaas voor Sūduva werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Turnovo dat via I. Mitrov dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Radzinevicius dacht na 52 minuten te scoren voor Sūduva, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 59e minuut moest Sūduva verder met een man minder, nadat T. Radzinevicius een tweede gele kaart kreeg. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen. Na 97 minuten spelen wist Turnovo via D. Blazhevski de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 5-4 score in het voordeel van Turnovo, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Turnovo - Sūduva
2
2
LIVE Turnovo - Sūduva 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Turnovo - Sūduva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Turnovo Gele kaart voor A. Varelovski Turnovo
43' Doelpunt Sūduva Doelpunt N. Valskis Sūduva
46' Gele kaart Turnovo Gele kaart voor A. Tenekedzhiev Turnovo
47' Doelpunt Turnovo Doelpunt I. Mitrov Turnovo
52' Doelpunt Sūduva Doelpunt T. Radzinevicius Sūduva
54' Gele kaart Sūduva Gele kaart voor T. Radzinevicius Sūduva
59' Tweede gele kaart Sūduva Tweede gele kaart voor T. Radzinevicius Sūduva
71' Wissel Turnovo Wissel G. Stoilov voor I. Mitrov Turnovo
80' Gele kaart Turnovo Gele kaart voor Z. Baldovaliev Turnovo
81' Wissel Sūduva Wissel V. Bagdanavičius voor V. Baranovskij Sūduva
82' Wissel Turnovo Wissel M. Tashev voor T. Petrov Turnovo
97' Penalty Turnovo Penalty D. Blazhevski Turnovo
97' Gele kaart Sūduva Gele kaart voor G. Urba Sūduva
91' Wissel Turnovo Wissel B. Najdenov voor T. Vasilev Turnovo
94' Wissel Sūduva Wissel A. Brokas voor N. Valskis Sūduva
92' Wissel Sūduva Wissel G. Urba voor K. Chvedukas Sūduva
117' Gele kaart Turnovo Gele kaart voor G. Stoilov Turnovo
Video hoogtepunten en samenvatting Turnovo - Sūduva
Opstellingen Turnovo - Sūduva

Voorbeschouwing Turnovo - Sūduva

Turnovo en Sūduva spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Turnovo en Sūduva in de Europa League vond plaats op 4 juli 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.