Nabeschouwing Valletta - La Fiorita (1-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 11 juli 2013 - 18:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Valletta het donderdag 11 juli 2013 om 18:00 uur in eigen huis op tegen La Fiorita.

Via de Valletta - La Fiorita live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valletta - La Fiorita (1-0)

Het Europa League duel tussen Valletta en La Fiorita is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Valletta. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 90e minuut dacht Valletta op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Zammit. Helaas voor Valletta werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Valletta - La Fiorita
1
0
LIVE Valletta - La Fiorita 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valletta - La Fiorita teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Valletta Gele kaart voor S. Bajada Valletta
44' Gele kaart La Fiorita Gele kaart voor F. Rinaldi La Fiorita
57' Wissel Valletta Wissel I. Zammit voor D. Falzon Valletta
60' Wissel Valletta Wissel Y. Cini voor P. Marino Valletta
61' Gele kaart La Fiorita Gele kaart voor S. Confalone La Fiorita
66' Gele kaart Valletta Gele kaart voor J. Vandelannoite Valletta
66' Gele kaart La Fiorita Gele kaart voor F. Ceci La Fiorita
70' Wissel Valletta Wissel E. Agius voor L. Cremona Valletta
70' Wissel La Fiorita Wissel Franklin voor D. Rinaldi La Fiorita
75' Gele kaart Valletta Gele kaart voor E. Agius Valletta
83' Wissel La Fiorita Wissel A. Guidi voor N. Cavalli La Fiorita
90' Penalty Valletta Penalty I. Zammit Valletta
90' Gele kaart La Fiorita Gele kaart voor G. Bollini La Fiorita
91' Wissel La Fiorita Wissel M. Pedrelli voor F. Ceci La Fiorita
Video hoogtepunten en samenvatting Valletta - La Fiorita
Opstellingen Valletta - La Fiorita

Voorbeschouwing Valletta - La Fiorita

Valletta en La Fiorita spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Valletta en La Fiorita in de Europa League vond plaats op 4 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valletta. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Valletta favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl La Fiorita slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.