Nabeschouwing Valletta - Minsk (1-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 18 juli 2013 - 19:30 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Valletta het donderdag 18 juli 2013 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Minsk. De wedstrijd wordt gespeeld in Ta'Qali National Stadium in Ta'Qali.

Via de Valletta - Minsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valletta - Minsk (1-1)

De Europa League 2013/2014 wedstrijd tussen Valletta en Minsk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 6e minuut dacht Minsk op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Sachivko. Helaas voor Minsk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Valletta dat via R. Fenech dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Valletta - Minsk
1
1
LIVE Valletta - Minsk 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valletta - Minsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Minsk Doelpunt A. Sachivko Minsk
29' Gele kaart Minsk Gele kaart voor A. Bialevich Minsk
45' Doelpunt Valletta Doelpunt R. Fenech Valletta
46' Wissel Minsk Wissel S. Rozhok voor D. Gorbushin Minsk
51' Gele kaart Valletta Gele kaart voor H. Barry Valletta
55' Wissel Minsk Wissel V. Kibuk voor A. Makas Minsk
59' Wissel Valletta Wissel A. Obaje voor Arnal Llibert Valletta
70' Wissel Valletta Wissel J. Caruana voor S. Bajada Valletta
72' Gele kaart Minsk Gele kaart voor S. Rozhok Minsk
75' Wissel Minsk Wissel Y. Ostroukh voor A. Bialevich Minsk
78' Gele kaart Minsk Gele kaart voor Y. Ostroukh Minsk
86' Gele kaart Valletta Gele kaart voor R. Briffa Valletta
88' Gele kaart Valletta Gele kaart voor Denni Valletta
90' Wissel Valletta Wissel I. Zammit voor R. Fenech Valletta