Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Shakhtar Donetsk (1-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 20 februari 2014 - 21:05 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Viktoria Pilsen het donderdag 20 februari 2014 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Shakhtar Donetsk. De wedstrijd wordt gespeeld in Doosan Aréna in Plzeň.

Via de Viktoria Pilsen - Shakhtar Donetsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Shakhtar Donetsk (1-1)

De Europa League 2013/2014 wedstrijd tussen Viktoria Pilsen en Shakhtar Donetsk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 62e minuut dacht Viktoria Plzeň op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Tecl. Helaas voor Viktoria Plzeň werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Shakhtar Donetsk dat via Luiz Adriano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Viktoria Pilsen - Shakhtar Donetsk
1
1
LIVE Viktoria Pilsen - Shakhtar Donetsk 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - Shakhtar Donetsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor M. Petržela Viktoria Plzeň
34' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Douglas Costa Shakhtar Donetsk
54' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor T. Hübschman Shakhtar Donetsk
58' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Y. Rakitskiy Shakhtar Donetsk
62' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt S. Tecl met assist van M. Čišovský Viktoria Plzeň
64' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt Luiz Adriano met assist van D. Srna Shakhtar Donetsk
68' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Bernard voor Taison Shakhtar Donetsk
76' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor P. Horváth Viktoria Plzeň
81' Wissel Viktoria Plzeň Wissel T. Wagner voor S. Tecl Viktoria Plzeň
85' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel F. Ferreyra voor Luiz Adriano Shakhtar Donetsk
87' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Bakoš voor D. Kolář Viktoria Plzeň
87' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Eduardo Da Silva voor Douglas Costa Shakhtar Donetsk
88' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor D. Limberský Viktoria Plzeň
92' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor V. Procházka Viktoria Plzeň