Nabeschouwing Xanthi - Linfield (0-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 18 juli 2013 - 20:15 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Xanthi het donderdag 18 juli 2013 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Linfield.

Via de Xanthi - Linfield live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Xanthi - Linfield (0-1)

Het Europa League duel tussen Xanthi en Linfield is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Linfield. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 25e minuut dacht Linfield op voorsprong te komen via een doelpunt van Aaron Burns. Helaas voor Linfield werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Xanthi - Linfield
LIVE Xanthi - Linfield 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Xanthi - Linfield teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Linfield Gele kaart voor M. Clarke Linfield
25' Doelpunt Linfield Doelpunt Aaron Burns Linfield
28' Gele kaart Linfield Gele kaart voor S. Ward Linfield
32' Gele kaart Linfield Gele kaart voor P. Thompson Linfield
51' Gele kaart Xanthi Gele kaart voor P. Mandalos Xanthi
63' Wissel Xanthi Wissel A. Ranos voor T. Vasilakakis Xanthi
65' Wissel Linfield Wissel J. Mulgrew voor J. Knowles Linfield
69' Gele kaart Xanthi Gele kaart voor Marcelinho Xanthi
69' Wissel Xanthi Wissel P. Triadis voor Marcelinho Xanthi
71' Wissel Linfield Wissel M. McAllister voor P. Thompson Linfield
74' Gele kaart Linfield Gele kaart voor J. Mulgrew Linfield
79' Wissel Xanthi Wissel K. Fliskas voor S. Dié Xanthi
79' Wissel Linfield Wissel B. McCaul voor Aaron Burns Linfield
89' Gele kaart Linfield Gele kaart voor M. McAllister Linfield