Nabeschouwing Xanthi - Standard Luik (1-2) || Europa League 2013/2014

Donderdag 1 augustus 2013 - 20:30 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Xanthi het donderdag 1 augustus 2013 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Standard Luik.

Via de Xanthi - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Xanthi - Standard Luik (1-2)

Het Europa League duel tussen Xanthi en Standard Luik is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 18e minuut dacht Standard Liège op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Mujangi Bia. Helaas voor Standard Liège werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Xanthi dat via S. Dié dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 69e minuut kreeg M. Bertos van Xanthi voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Xanthi de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 74e minuut scoorde Standard Liège via L. Ciman, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Xanthi - Standard Luik
1
2
LIVE Xanthi - Standard Luik 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Xanthi - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor I. Cissé Standard Liège
18' Doelpunt Standard Liège Doelpunt G. Mujangi Bia Standard Liège
36' Doelpunt Xanthi Doelpunt S. Dié Xanthi
46' Wissel Standard Liège Wissel Y. Buyens voor I. Cissé Standard Liège
47' Gele kaart Xanthi Gele kaart voor S. Vallas Xanthi
53' Gele kaart Xanthi Gele kaart voor M. Bertos Xanthi
56' Wissel Xanthi Wissel N. Marin voor D. Baxevanidis Xanthi
56' Wissel Xanthi Wissel J. de Guzmán voor P. Mandalos Xanthi
62' Wissel Standard Liège Wissel M. Batshuayi voor I. Ezekiel Standard Liège
69' Tweede gele kaart Xanthi Tweede gele kaart voor M. Bertos Xanthi
74' Doelpunt Standard Liège Doelpunt L. Ciman Standard Liège
76' Wissel Standard Liège Wissel R. Ghoochannejhad voor G. Mujangi Bia Standard Liège
80' Gele kaart Xanthi Gele kaart voor S. Dié Xanthi
81' Gele kaart Xanthi Gele kaart voor D. Goutas Xanthi
86' Wissel Xanthi Wissel E. Solari voor S. Dié Xanthi
93' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor F. Marquet Standard Liège