Nabeschouwing Zrinjski - UE Santa Coloma (1-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 11 juli 2013 - 18:30 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Zrinjski het donderdag 11 juli 2013 om 18:30 uur in eigen huis op tegen UE Santa Coloma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Bijeli Brijeg in Mostar.

Via de Zrinjski - UE Santa Coloma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zrinjski - UE Santa Coloma (1-0)

Het Europa League duel tussen Zrinjski en UE Santa Coloma is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Zrinjski. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 76e minuut dacht Zrinjski op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Đurić. Helaas voor Zrinjski werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zrinjski - UE Santa Coloma
1
0
LIVE Zrinjski - UE Santa Coloma 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zrinjski - UE Santa Coloma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

60' Wissel Zrinjski Wissel N. Popović voor Amer Bekić Zrinjski
68' Wissel Zrinjski Wissel V. Đurić voor I. Crnov Zrinjski
73' Wissel UE Santa Coloma Wissel Luis Miguel voor Víctor Bernat UE Santa Coloma
76' Doelpunt Zrinjski Doelpunt V. Đurić Zrinjski
78' Wissel UE Santa Coloma Wissel Aitor Pereira voor Josep Vall UE Santa Coloma
82' Wissel Zrinjski Wissel D. Simeunović voor M. Pehar Zrinjski
83' Gele kaart UE Santa Coloma Gele kaart voor Jordi Rubio UE Santa Coloma
84' Wissel UE Santa Coloma Wissel Alex Blázquez voor Sergio Alonso UE Santa Coloma
90' Gele kaart UE Santa Coloma Gele kaart voor Àlex Roca UE Santa Coloma
Video hoogtepunten en samenvatting Zrinjski - UE Santa Coloma
Opstellingen Zrinjski - UE Santa Coloma

Voorbeschouwing Zrinjski - UE Santa Coloma

Zrinjski en UE Santa Coloma spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Zrinjski en UE Santa Coloma in de Europa League vond plaats op 4 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zrinjski. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Zrinjski favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl UE Santa Coloma slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.