Nabeschouwing Zürich - Slovan Liberec (1-2) || Europa League 2013/2014

Donderdag 8 augustus 2013 - 19:30 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Zürich het donderdag 8 augustus 2013 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Slovan Liberec.

Via de Zürich - Slovan Liberec live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zürich - Slovan Liberec (1-2)

Het Europa League duel tussen Zürich en Slovan Liberec is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Slovan Liberec. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht Zürich op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Chermiti. Helaas voor Zürich werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Slovan Liberec dat via M. Frýdek jr. dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Rybalka dacht na 85 minuten te scoren voor Slovan Liberec, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zürich - Slovan Liberec
1
2
LIVE Zürich - Slovan Liberec 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zürich - Slovan Liberec teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Zürich Doelpunt A. Chermiti Zürich
19' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor I. Sackey Slovan Liberec
53' Wissel Slovan Liberec Wissel J. Šural voor R. Kelić Slovan Liberec
64' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt M. Frýdek jr. Slovan Liberec
71' Wissel Slovan Liberec Wissel M. Karišik voor I. Sackey Slovan Liberec
75' Wissel Zürich Wissel F. Etoundi voor M. Gavranović Zürich
75' Wissel Zürich Wissel O. Buff voor A. Rikan Zürich
75' Wissel Slovan Liberec Wissel V. Kalitvintsev voor M. Frýdek jr. Slovan Liberec
85' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt S. Rybalka Slovan Liberec
85' Wissel Zürich Wissel S. Kukuruzovic voor M. Schönbächler Zürich
86' Gele kaart Zürich Gele kaart voor R. Koch Zürich
Video hoogtepunten en samenvatting Zürich - Slovan Liberec
Opstellingen Zürich - Slovan Liberec

Voorbeschouwing Zürich - Slovan Liberec

Zürich en Slovan Liberec spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Zürich en Slovan Liberec in de Europa League vond plaats op 1 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Slovan Liberec. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Slovan Liberec favoriet. 1 keer wist de ploeg van Zürich te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Zürich. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.