Nabeschouwing ÍF - Linfield (0-2) || Europa League 2013/2014

Woensdag 3 juli 2013 - 20:45 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt ÍF het woensdag 3 juli 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Linfield. De wedstrijd wordt gespeeld in Tórsvøllur in Tórshavn, Streymoy.

Via de ÍF - Linfield live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ÍF - Linfield (0-2)

Het Europa League duel tussen ÍF en Linfield is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Linfield. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 68e minuut dacht Linfield op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Waterworth. Helaas voor Linfield werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 74e minuut was het Linfield dat via P. Lowry dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken ÍF - Linfield
LIVE ÍF - Linfield 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ÍF - Linfield teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Linfield Gele kaart voor M. Gault Linfield
28' Wissel ÍF Wissel A. Jovevic voor H. Thorleifsson ÍF
42' Gele kaart Linfield Gele kaart voor B. Burns Linfield
49' Gele kaart ÍF Gele kaart voor B. Eliasen ÍF
60' Wissel Linfield Wissel J. Mulgrew voor B. McCaul Linfield
64' Wissel Linfield Wissel P. Thompson voor M. Tipton Linfield
68' Doelpunt Linfield Doelpunt A. Waterworth Linfield
71' Wissel Linfield Wissel P. Lowry voor A. Waterworth Linfield
73' Wissel ÍF Wissel Jákup Johansen voor N. Saric ÍF
74' Doelpunt Linfield Doelpunt P. Lowry Linfield
81' Gele kaart ÍF Gele kaart voor B. Petersen ÍF
87' Gele kaart ÍF Gele kaart voor Ø. Dalbúd ÍF
90' Wissel ÍF Wissel A. Kristiansen voor H. Madsen ÍF