Nabeschouwing Žalgiris - Lech Poznań (1-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 1 augustus 2013 - 18:30 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Žalgiris het donderdag 1 augustus 2013 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Lech Poznań. De wedstrijd wordt gespeeld in Vilniaus LFF stadionas in Vilnius.

Via de Žalgiris - Lech Poznań live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Žalgiris - Lech Poznań (1-0)

Het Europa League duel tussen Žalgiris en Lech Poznań is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Žalgiris. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 44e minuut dacht Žalgiris op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Kuklys. Helaas voor Žalgiris werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Žalgiris - Lech Poznań
1
0
LIVE Žalgiris - Lech Poznań 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Žalgiris - Lech Poznań teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Žalgiris Doelpunt M. Kuklys Žalgiris
46' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor T. Kedziora Lech Poznań
46' Wissel Žalgiris Wissel G. Freidgeimas voor R. Leliuga Žalgiris
50' Wissel Žalgiris Wissel P. Janušauskas voor A. Švrljuga Žalgiris
61' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor K. Hämäläinen Lech Poznań
61' Wissel Lech Poznań Wissel G. Lovrencsics voor S. Pawłowski Lech Poznań
70' Wissel Lech Poznań Wissel B. Slusarski voor Ł. Teodorczyk Lech Poznań
72' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor G. Freidgeimas Žalgiris
77' Wissel Žalgiris Wissel A. Velička voor P. Komolov Žalgiris
81' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor M. Kamiński Lech Poznań
85' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor K. Ceesay Lech Poznań
87' Wissel Lech Poznań Wissel D. Formella voor V. Ubiparip Lech Poznań