Nabeschouwing Žalgiris - Pyunik (2-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 18 juli 2013 - 20:10 uur



In de Europa League 2013/2014 neemt Žalgiris het donderdag 18 juli 2013 om 20:10 uur in eigen huis op tegen Pyunik. De wedstrijd wordt gespeeld in Vilniaus LFF stadionas in Vilnius.

Via de Žalgiris - Pyunik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Žalgiris - Pyunik (2-0)

Het Europa League duel tussen Žalgiris en Pyunik is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Žalgiris. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 46e minuut dacht Žalgiris op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Bilinski. Helaas voor Žalgiris werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut was het Žalgiris dat via R. Leliuga dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Žalgiris - Pyunik
Goals
2
0
LIVE Žalgiris - Pyunik 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Žalgiris - Pyunik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor V. Šilėnas Žalgiris
42' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor T. Voskanyan Pyunik
45' Wissel Pyunik Wissel K. Hovhannisyan voor A. Sardaryan Pyunik
46' Doelpunt Žalgiris Doelpunt K. Bilinski Žalgiris
66' Doelpunt Žalgiris Doelpunt R. Leliuga Žalgiris
68' Wissel Žalgiris Wissel P. Janušauskas voor A. Žulpa Žalgiris
69' Wissel Pyunik Wissel Viulen Ayvazyan voor Gagik Poghosyan Pyunik
74' Wissel Žalgiris Wissel E. Zagurskas voor R. Leliuga Žalgiris
81' Wissel Pyunik Wissel D. Zakaryan voor Ghukas Poghosyan Pyunik
83' Wissel Žalgiris Wissel G. Freidgeimas voor P. Komolov Žalgiris
Video hoogtepunten en samenvatting Žalgiris - Pyunik
Opstellingen Žalgiris - Pyunik

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Žalgiris - Pyunik

Žalgiris en Pyunik spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat Žalgiris en Pyunik elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Žalgiris 0
Winst Pyunik 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Žalgiris - Pyunik Opstelling Žalgiris Opstelling Pyunik Live Žalgiris - Pyunik Live Žalgiris - Pyunik kijken Žalgiris - Pyunik kijken Live Žalgiris - Pyunik stream Žalgiris - Pyunik Fox Sports Nabeschouwing Žalgiris - Pyunik Uitslag Žalgiris - Pyunik Statistieken Žalgiris - Pyunik Europa League 2013/2014 Žalgiris - Pyunik wedden Žalgiris - Pyunik gokken Žalgiris - Pyunik Unibet