Nabeschouwing AFC Bournemouth - Crawley Town (2-1) || FA Cup 2020/2021

Dinsdag 26 januari 2021 - 20:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt AFC Bournemouth het dinsdag 26 januari 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Crawley Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Crawley Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Crawley Town (2-1)

Het FA Cup duel tussen AFC Bournemouth en Crawley Town is onder leiding van scheidsrechter Andre Marriner geëindigd in een 2-1 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door J. Wilshere, waarmee AFC Bournemouth met 1-0 de leiding nam. Crawley Town kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Nichols, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette J. King zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee AFC Bournemouth de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andre Marriner, waardoor AFC Bournemouth een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE AFC Bournemouth - Crawley Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Crawley Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt J. Wilshere met assist van J. King AFC Bournemouth 1-0
29' Wissel Crawley Town Wissel J. Wright voor N. Tsaroulla Crawley Town
47' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor E. Adebowale Crawley Town
51' Wissel Crawley Town Wissel D. Sesay voor E. Adebowale Crawley Town
58' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor T. Nichols Crawley Town
58' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor A. Nadesan Crawley Town
59' Doelpunt Crawley Town Doelpunt T. Nichols met assist van J. Wright Crawley Town 1-1
65' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt J. King met assist van A. Danjuma AFC Bournemouth 2-1
66' Wissel AFC Bournemouth Wissel A. Smith voor J. Stacey AFC Bournemouth
67' Wissel AFC Bournemouth Wissel D. Solanke voor J. Wilshere AFC Bournemouth
67' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Lerma voor P. Billing AFC Bournemouth
69' Wissel Crawley Town Wissel D. Rodari voor S. Matthews Crawley Town
78' Wissel AFC Bournemouth Wissel R. Riquelme voor A. Danjuma AFC Bournemouth
83' Wissel AFC Bournemouth Wissel S. Surridge voor J. King AFC Bournemouth
87' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor R. Riquelme AFC Bournemouth
93' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor L. Kelly AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Crawley Town
Opstellingen AFC Bournemouth - Crawley Town
De opstellingen van AFC Bournemouth en Crawley Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Crawley Town zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.