Nabeschouwing AFC Bournemouth - Oldham Athletic (4-1) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 9 januari 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt AFC Bournemouth het zaterdag 9 januari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oldham Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Oldham Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Oldham Athletic (4-1)

Het FA Cup duel tussen AFC Bournemouth en Oldham Athletic is onder leiding van scheidsrechter Andy Woolmer geëindigd in een 4-1 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door D. Brooks, waarmee AFC Bournemouth met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van D. Bahamboula in de 46e minuut zorgde er even later voor dat Oldham Athletic weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 49e minuut zette R. Riquelme zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee AFC Bournemouth de leiding in de wedstrijd nam.

Na 74 minuten werd de voorsprong voor AFC Bournemouth vergroot nadat J. King de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 86e minuut wist J. King namens AFC Bournemouth de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andy Woolmer bij een 4-1 eindstand in het voordeel van AFC Bournemouth.

LIVE AFC Bournemouth - Oldham Athletic 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Oldham Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt D. Brooks met assist van J. King AFC Bournemouth 0-1
46' Penalty Oldham Athletic Penalty D. Bahamboula Oldham Athletic 1-1
46' Wissel AFC Bournemouth Wissel D. Rico voor D. Gosling AFC Bournemouth
49' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt R. Riquelme AFC Bournemouth 1-2
67' Wissel Oldham Athletic Wissel C. McAleny voor B. Ntambwe Oldham Athletic
67' Wissel AFC Bournemouth Wissel A. Smith voor J. Stacey AFC Bournemouth
67' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Anthony voor D. Brooks AFC Bournemouth
71' Wissel Oldham Athletic Wissel Z. Dearnley voor R. Diarra Oldham Athletic
74' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt J. King met assist van A. Smith AFC Bournemouth 1-3
77' Wissel Oldham Athletic Wissel C. Whelan voor B. Garrity Oldham Athletic
79' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Lerma voor J. Zemura AFC Bournemouth
79' Wissel AFC Bournemouth Wissel S. Surridge voor P. Billing AFC Bournemouth
81' Gele kaart Oldham Athletic Gele kaart voor H. Clarke Oldham Athletic
86' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt J. King met assist van D. Rico AFC Bournemouth 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Oldham Athletic
Opstellingen AFC Bournemouth - Oldham Athletic
De opstellingen van AFC Bournemouth en Oldham Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Oldham Athletic zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.