Nabeschouwing Barnet - Milton Keynes Dons (0-1) || FA Cup 2020/2021

Zondag 29 november 2020 - 14:30 uur



In de FA Cup 2020/2021 neemt Barnet het zondag 29 november 2020 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hive Stadium in London.

Via de Barnet - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnet - Milton Keynes Dons (0-1)

Het FA Cup duel tussen Barnet en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 0-1 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 82e minuut door C. Jerome, waarmee Milton Keynes Dons met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ben Toner, waardoor Milton Keynes Dons de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Barnet - Milton Keynes Dons
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
5
5
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
64
81
Gevaarlijke aanvallen
38
38
Corners
4
5
Wissels
2
4
LIVE Barnet - Milton Keynes Dons 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnet - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor J. Freeman Milton Keynes Dons
14' Wissel Milton Keynes Dons Wissel L. Sorensen voor J. Houghton Milton Keynes Dons
58' Wissel Barnet Wissel M. Faal voor M. Petrasso Barnet
67' Wissel Milton Keynes Dons Wissel S. Fraser voor A. Surman Milton Keynes Dons
67' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. Jerome voor J. Freeman Milton Keynes Dons
80' Wissel Barnet Wissel A. Vasiliou voor W. Fonguck Barnet
82' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt C. Jerome Milton Keynes Dons 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Barnet - Milton Keynes Dons
Opstellingen Barnet - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Barnet en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnet gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-3-2-1
Wissels Barnet
# Speler Pos.
24 James Callan K
3 Jack Connors V
35 Loic Hernandez V
2 Dwight Pascal V
32 M
33 Antonis Vasiliou M
14 Muhammadu Fall A
Formatie 3-5-2
Basiselftal Milton Keynes Dons
# Speler Pos.
1 Lee Nicholls K
4 Richard Keogh V
3 Dean Lewington V
2 George Benjamin Williams V
5 Regan Poole V
21 Daniel Harvie V
24 Jordan Houghton V
16 Andrew Surman M
11 Stephen Walker M
30 John Freeman M
9 Carlton Morris A
Wissels Milton Keynes Dons
# Speler Pos.
13 Andy Fisher K
6 Baily Cargill V
8 David Kasumu M
18 Lasse Sørensen M
7 Ben Gladwin M
10 Scott Fraser M
35 Cameron Jerome A
Voorbeschouwing Barnet - Milton Keynes Dons

Barnet en Milton Keynes Dons spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ben Toner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnet en Milton Keynes Dons in de FA Cup vond plaats op 3 december 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milton Keynes Dons. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Milton Keynes Dons favoriet. 1 keer wist de ploeg van Barnet te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Barnet. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Barnet 0
Winst Milton Keynes Dons 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Barnet - Milton Keynes Dons Opstelling Barnet Opstelling Milton Keynes Dons Live Barnet - Milton Keynes Dons Live Barnet - Milton Keynes Dons kijken Barnet - Milton Keynes Dons kijken Live Barnet - Milton Keynes Dons stream Barnet - Milton Keynes Dons Fox Sports Nabeschouwing Barnet - Milton Keynes Dons Uitslag Barnet - Milton Keynes Dons Statistieken Barnet - Milton Keynes Dons FA Cup 2020/2021 Barnet - Milton Keynes Dons wedden Barnet - Milton Keynes Dons gokken Barnet - Milton Keynes Dons Unibet