Nabeschouwing Barnsley - Tranmere Rovers (2-0) || FA Cup 2020/2021

Zondag 10 januari 2021 - 14:30 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Barnsley het zondag 10 januari 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Tranmere Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Tranmere Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Tranmere Rovers (2-0)

Het FA Cup duel tussen Barnsley en Tranmere Rovers is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 2-0 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door M. Helik, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 95e minuut voor dat Barnsley via C. Woodrow op 2-0 kwam te staan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Barnsley.

LIVE Barnsley - Tranmere Rovers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Tranmere Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Barnsley Wissel L. Thomas voor D. Frieser Barnsley
59' Doelpunt Barnsley Doelpunt M. Helik met assist van H. Kane Barnsley 1-0
63' Wissel Barnsley Wissel V. Adeboyejo voor C. Chaplin Barnsley
63' Wissel Barnsley Wissel T. Sibbick voor M. Sollbauer Barnsley
67' Wissel Tranmere Rovers Wissel C. Blackett-Taylor voor M. Ferrier Tranmere Rovers
72' Wissel Barnsley Wissel R. Palmer voor A. Mowatt Barnsley
76' Wissel Tranmere Rovers Wissel J. Burton voor L. Ridehalgh Tranmere Rovers
79' Wissel Barnsley Wissel J. Williams voor C. Brittain Barnsley
81' Wissel Tranmere Rovers Wissel K. Morris voor O. Khan Tranmere Rovers
95' Penalty Barnsley Penalty C. Woodrow Barnsley 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Tranmere Rovers
Opstellingen Barnsley - Tranmere Rovers
De opstellingen van Barnsley en Tranmere Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Tranmere Rovers zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.