Nabeschouwing Barrow - AFC Wimbledon (0-0) (2-4 na strafschoppen) || FA Cup 2020/2021

Donderdag 26 november 2020 - 20:45 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Barrow het donderdag 26 november 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in Progression Solicitors Stadium (Barrow-in-Furness, Cumbria) in Barrow-in-Furness, Cumbria.

Via de Barrow - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barrow - AFC Wimbledon (0-0) (2-4 na strafschoppen)

Het FA Cup duel tussen Barrow en AFC Wimbledon is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een overwinning voor AFC Wimbledon. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek AFC Wimbledon het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Qua balbezit waren Barrow en AFC Wimbledon gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

LIVE Barrow - AFC Wimbledon 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barrow - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor W. Nightingale AFC Wimbledon
40' Gele kaart Barrow Gele kaart voor C. Gribbin Barrow
57' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor O. Palmer AFC Wimbledon
57' Gele kaart Barrow Gele kaart voor S. Hird Barrow
65' Wissel AFC Wimbledon Wissel J. Pigott voor O. Palmer AFC Wimbledon
71' Wissel Barrow Wissel L. James voor D. Sea Barrow
77' Wissel Barrow Wissel P. Brough voor Y. Zouma Barrow
83' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor N. Guinness-Walker AFC Wimbledon
87' Wissel Barrow Wissel S. Quigley voor J. Reid Barrow
91' Wissel AFC Wimbledon Wissel R. Longman voor E. Chislett AFC Wimbledon
91' Wissel AFC Wimbledon Wissel S. McLoughlin voor C. Alexander AFC Wimbledon
95' Gele kaart Barrow Gele kaart voor J. Kay Barrow
91' Wissel Barrow Wissel C. Brown voor K. Ntlhe Barrow
107' Wissel AFC Wimbledon Wissel S. Seddon voor N. Guinness-Walker AFC Wimbledon
1' Penalty gemist in shootout Barrow Penalty gemist in shootout D. Angus Barrow
1' Penalty gescoord in shootout AFC Wimbledon Penalty gescoord in shootout R. Longman AFC Wimbledon 0-1
2' Penalty gemist in shootout Barrow Penalty gemist in shootout S. Quigley Barrow
2' Penalty gescoord in shootout AFC Wimbledon Penalty gescoord in shootout S. McLoughlin AFC Wimbledon 0-2
3' Penalty gescoord in shootout Barrow Penalty gescoord in shootout J. Kay Barrow 1-2
3' Penalty gescoord in shootout AFC Wimbledon Penalty gescoord in shootout S. Seddon AFC Wimbledon 1-3
4' Penalty gescoord in shootout Barrow Penalty gescoord in shootout P. Brough Barrow 2-3
4' Penalty gescoord in shootout AFC Wimbledon Penalty gescoord in shootout J. Rudoni AFC Wimbledon 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Barrow - AFC Wimbledon
Opstellingen Barrow - AFC Wimbledon
De opstellingen van Barrow en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barrow gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en AFC Wimbledon zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.