Nabeschouwing Bradford City - Oldham Athletic (1-2) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 28 november 2020 - 16:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Bradford City het zaterdag 28 november 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oldham Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in The Utilita Energy Stadium (Bradford, West Yorkshire) in Bradford, West Yorkshire.

Via de Bradford City - Oldham Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bradford City - Oldham Athletic (1-2)

Het FA Cup duel tussen Bradford City en Oldham Athletic is onder leiding van scheidsrechter Martin Coy geëindigd in een 1-2 overwinning voor Oldham Athletic. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 11 minuten. C. Donaldson maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Bradford City vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Oldham Athletic kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. McAleny, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette D. Rowe zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Oldham Athletic de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Coy, waardoor Oldham Athletic een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Bradford City - Oldham Athletic 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bradford City - Oldham Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Penalty Bradford City Penalty C. Donaldson Bradford City 1-0
16' Wissel Bradford City Wissel D. Mottley-Henry voor Z. Ismail Bradford City
18' Doelpunt Oldham Athletic Doelpunt C. McAleny Oldham Athletic 1-1
46' Wissel Bradford City Wissel G. Evans voor B. J. Hosannah Bradford City
47' Doelpunt Oldham Athletic Doelpunt D. Rowe Oldham Athletic 1-2
71' Wissel Oldham Athletic Wissel J. Barnett voor C. McAleny Oldham Athletic
73' Wissel Bradford City Wissel C. Cooke voor B. Clarke Bradford City
74' Gele kaart Oldham Athletic Gele kaart voor C. Piergianni Oldham Athletic
78' Wissel Oldham Athletic Wissel S. Jombati voor D. Fage Oldham Athletic
90' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor C. Wood Bradford City
Video hoogtepunten en samenvatting Bradford City - Oldham Athletic
Opstellingen Bradford City - Oldham Athletic
De opstellingen van Bradford City en Oldham Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bradford City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Oldham Athletic zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.