Nabeschouwing Brentford - Middlesbrough (2-1) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 9 januari 2021 - 19:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Brentford het zaterdag 9 januari 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Brentford Community Stadium in Brentford.

Via de Brentford - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Middlesbrough (2-1)

Het FA Cup duel tussen Brentford en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 2-1 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door I. Dervisoglu, waarmee Brentford met 1-0 de leiding nam. Middlesbrough kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Folarin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette S. Ghoddos zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Brentford de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tim Robinson, waardoor Brentford een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Brentford - Middlesbrough 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Brentford Gele kaart voor S. Ghoddos Brentford
35' Doelpunt Brentford Doelpunt I. Dervisoglu met assist van S. Ghoddos Brentford 1-0
51' Wissel Middlesbrough Wissel S. Folarin voor M. Browne Middlesbrough
48' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt S. Folarin Middlesbrough 1-1
64' Doelpunt Brentford Doelpunt S. Ghoddos met assist van I. Dervisoglu Brentford 2-1
71' Wissel Brentford Wissel C. Goode voor I. Dervisoglu Brentford
71' Wissel Brentford Wissel M. Haygarth voor L. Gordon Brentford
78' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor M. Tavernier Middlesbrough
88' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor H. Hackney Middlesbrough
90' Wissel Middlesbrough Wissel R. Burrell voor C. Akpom Middlesbrough
91' Wissel Middlesbrough Wissel I. Jones voor M. Tavernier Middlesbrough
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Middlesbrough
Opstellingen Brentford - Middlesbrough
De opstellingen van Brentford en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.