Nabeschouwing Bristol Rovers - Darlington (6-0) || FA Cup 2020/2021

Zondag 29 november 2020 - 14:30 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Bristol Rovers het zondag 29 november 2020 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Darlington. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Darlington live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Darlington (6-0)

Het FA Cup duel tussen Bristol Rovers en Darlington is onder leiding van scheidsrechter Brett Huxtable geëindigd in een 6-0 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door J. Daly, waarmee Bristol Rovers met 1-0 de leiding nam. Bristol Rovers vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Hare op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Bristol Rovers vervolgens op 3-0. Het was L. Leahy die vanaf 11 meter wist te scoren in de 44e minuut.

Ook na de derde treffer nam Bristol Rovers geen gas terug, waardoor in de 47e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van E. Oztumer. In de 53e minuut werd de stand op 5-0 gezet na een benutte penalty van Bristol Rovers speler L. Leahy. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 59e minuut en kwam op naam te staan van Bristol Rovers speler S. Nicholson, die daarmee tekende voor de 6-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Brett Huxtable en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Bristol Rovers, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Bristol Rovers - Darlington 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Darlington teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt J. Daly Bristol Rovers 1-0
38' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt J. Hare Bristol Rovers 2-0
44' Penalty Bristol Rovers Penalty L. Leahy Bristol Rovers 3-0
47' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt E. Oztumer Bristol Rovers 4-0
46' Wissel Darlington Wissel T. ONeill voor S. Reid Darlington
52' Gele kaart Darlington Gele kaart voor J. Rivers Darlington
53' Penalty Bristol Rovers Penalty L. Leahy Bristol Rovers 5-0
59' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt S. Nicholson Bristol Rovers 6-0
63' Wissel Bristol Rovers Wissel A. Kilgour voor M. Ehmer Bristol Rovers
63' Wissel Bristol Rovers Wissel Z. Westbrooke voor S. Nicholson Bristol Rovers
63' Wissel Darlington Wissel O. Holness voor L. Charman Darlington
69' Gele kaart Darlington Gele kaart voor W. Hatfield Darlington
77' Wissel Bristol Rovers Wissel C. Harries voor B. Liddle Bristol Rovers
87' Wissel Darlington Wissel T. Hudson voor W. Hatfield Darlington
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Darlington
Opstellingen Bristol Rovers - Darlington
De opstellingen van Bristol Rovers en Darlington zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Darlington zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.