Nabeschouwing Cambridge United - Shrewsbury Town (0-2) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 7 november 2020 - 16:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Cambridge United het zaterdag 7 november 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium (Cambridge, Cambridgeshire) in Cambridge, Cambridgeshire.

Via de Cambridge United - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Shrewsbury Town (0-2)

Het FA Cup duel tussen Cambridge United en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Peter Wright geëindigd in een 0-2 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door C. Daniels, waarmee Shrewsbury Town met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Shrewsbury Town opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het B. Walker die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Shrewsbury Town.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Shrewsbury Town.

LIVE Cambridge United - Shrewsbury Town 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt C. Daniels Shrewsbury Town 0-1
51' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor D. Udoh Shrewsbury Town
64' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor G. Taylor Cambridge United
67' Wissel Cambridge United Wissel W. Hoolahan voor A. May Cambridge United
69' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Barnett voor C. Daniels Shrewsbury Town
76' Wissel Cambridge United Wissel A. Dallas voor I. El Mizouni Cambridge United
76' Wissel Cambridge United Wissel T. Knowles voor J. Iredale Cambridge United
78' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor O. Norburn Shrewsbury Town
83' Wissel Shrewsbury Town Wissel E. Ebanks-Landell voor D. Edwards Shrewsbury Town
89' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt B. Walker Shrewsbury Town 0-2
91' Wissel Shrewsbury Town Wissel M. Millar voor M. Pugh Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Shrewsbury Town
Opstellingen Cambridge United - Shrewsbury Town
De opstellingen van Cambridge United en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.