Nabeschouwing Charlton Athletic - Plymouth Argyle (0-1) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 7 november 2020 - 16:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Charlton Athletic het zaterdag 7 november 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Plymouth Argyle (0-1)

Het FA Cup duel tussen Charlton Athletic en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Neil Hair geëindigd in een 0-1 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door L. Jephcott, waarmee Plymouth Argyle met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Plymouth Argyle dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Plymouth Argyle uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Charlton Athletic - Plymouth Argyle 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor D. Levitt Charlton Athletic
60' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt L. Jephcott Plymouth Argyle 0-1
62' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor C. Aneke Charlton Athletic
65' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Washington voor C. Aneke Charlton Athletic
65' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Vennings voor M. Maddison Charlton Athletic
72' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Forster-Caskey Charlton Athletic
75' Wissel Plymouth Argyle Wissel F. Nouble voor L. Jephcott Plymouth Argyle
75' Wissel Plymouth Argyle Wissel D. Telford voor R. Hardie Plymouth Argyle
84' Wissel Charlton Athletic Wissel I. Maatsen voor J. Forster-Caskey Charlton Athletic
88' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor F. Nouble Plymouth Argyle
90' Wissel Plymouth Argyle Wissel C. Grant voor P. Camara Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Plymouth Argyle
Opstellingen Charlton Athletic - Plymouth Argyle
De opstellingen van Charlton Athletic en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.