Nabeschouwing Chelsea - Morecambe (4-0) || FA Cup 2020/2021

Zondag 10 januari 2021 - 14:30 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Chelsea het zondag 10 januari 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in Stamford Bridge in London.

Via de Chelsea - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Morecambe (4-0)

Het FA Cup duel tussen Chelsea en Morecambe is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 4-0 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Mount, waarmee Chelsea met 1-0 de leiding nam. Chelsea vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Werner op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van Chelsea, waarmee C. Hudson-Odoi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Chelsea in de 85e minuut, nadat K. Havertz de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Chelsea.

LIVE Chelsea - Morecambe 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Chelsea Doelpunt M. Mount met assist van C. Hudson-Odoi Chelsea 1-0
44' Doelpunt Chelsea Doelpunt T. Werner met assist van K. Havertz Chelsea 2-0
49' Doelpunt Chelsea Doelpunt C. Hudson-Odoi met assist van H. Ziyech Chelsea 3-0
62' Wissel Morecambe Wissel L. Gibson voor S. Hendrie Morecambe
62' Wissel Morecambe Wissel K. Mellor voor R. Cooney Morecambe
62' Wissel Morecambe Wissel J. OSullivan voor J. Slew Morecambe
68' Wissel Chelsea Wissel C. Pulisic voor H. Ziyech Chelsea
68' Wissel Chelsea Wissel O. Giroud voor T. Werner Chelsea
74' Wissel Chelsea Wissel T. Abraham voor M. Mount Chelsea
74' Wissel Morecambe Wissel B. Lyons voor C. Mendes Gomes Morecambe
78' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor L. Gibson Morecambe
80' Wissel Chelsea Wissel F. Anjorin voor C. Hudson-Odoi Chelsea
80' Wissel Chelsea Wissel F. Tomori voor K. Zouma Chelsea
85' Doelpunt Chelsea Doelpunt K. Havertz met assist van C. Azpilicueta Chelsea 4-0
86' Wissel Morecambe Wissel L. McAlinden voor C. Stockton Morecambe
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Morecambe
Opstellingen Chelsea - Morecambe
De opstellingen van Chelsea en Morecambe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chelsea gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Morecambe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.