Nabeschouwing Cheltenham Town - Mansfield Town (2-1) (na verlenging) || FA Cup 2020/2021

Zondag 10 januari 2021 - 14:30 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Cheltenham Town het zondag 10 januari 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Mansfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium (Cheltenham, Gloucestershire) in Cheltenham, Gloucestershire.

Via de Cheltenham Town - Mansfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Mansfield Town (2-1) (na verlenging)

Het FA Cup duel tussen Cheltenham Town en Mansfield Town is onder leiding van scheidsrechter Tom Nield geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cheltenham Town. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Cheltenham Town dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Mansfield Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van S. McLaughlin. Cheltenham Town kwam in de 73e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. May, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 110e minuut zette W. Boyle zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Cheltenham Town de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Tom Nield af en was het Cheltenham Town die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

LIVE Cheltenham Town - Mansfield Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Mansfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Mansfield Town Doelpunt S. McLaughlin met assist van J. Bowery Mansfield Town 0-1
46' Wissel Cheltenham Town Wissel L. Freestone voor C. Hussey Cheltenham Town
57' Wissel Cheltenham Town Wissel F. Azaz voor G. Lloyd Cheltenham Town
69' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor C. OKeeffe Mansfield Town
71' Wissel Cheltenham Town Wissel A. Addai voor C. Raglan Cheltenham Town
73' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt A. May met assist van E. Chapman Cheltenham Town 1-1
79' Wissel Mansfield Town Wissel A. Cook voor S. McLaughlin Mansfield Town
101' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor R. Sweeney Mansfield Town
106' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Clements voor E. Chapman Cheltenham Town
108' Wissel Mansfield Town Wissel A. ODriscoll voor G. Maris Mansfield Town
110' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt W. Boyle met assist van B. Tozer Cheltenham Town 2-1
112' Wissel Cheltenham Town Wissel T. Campbell voor A. Williams Cheltenham Town
115' Wissel Mansfield Town Wissel J. Clarke voor M. Benning Mansfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Mansfield Town
Opstellingen Cheltenham Town - Mansfield Town
De opstellingen van Cheltenham Town en Mansfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Mansfield Town zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.