Nabeschouwing Chester - Marine (0-1) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 24 oktober 2020 - 16:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Chester het zaterdag 24 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Marine. De wedstrijd wordt gespeeld in Lookers Vauxhall Stadium in Chester.

Via de Chester - Marine live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chester - Marine (0-1)

Het FA Cup duel tussen Chester en Marine is onder leiding van scheidsrechter Edward Duckworth geëindigd in een 0-1 overwinning voor Marine. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 64e minuut dacht Marine op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Waring. Helaas voor Marine werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. Een penalty zorgde er later in de 81e minuut voor dat Marine via J. Barrigan op 0-1 kwam te staan.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Edward Duckworth, waardoor Marine de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Chester - Marine 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chester - Marine teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

64' Penalty Marine Penalty G. Waring J. Johnston Marine
78' Wissel Chester Wissel A. Dudley voor B. Jackson Chester
79' Wissel Chester Wissel L. Marsh-Hughes voor D. Elliott Chester
81' Penalty Marine Penalty J. Barrigan Marine 0-1
83' Wissel Marine Wissel J. Devine voor J. Hmami Marine
89' Wissel Marine Wissel K. Strickland voor M. Howard Marine
90' Wissel Marine Wissel N. Cummins voor M. Touray Marine
Video hoogtepunten en samenvatting Chester - Marine
Opstellingen Chester - Marine

Voorbeschouwing Chester - Marine

Chester en Marine spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edward Duckworth en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Chester en Marine elkaar treffen in de FA Cup.