Nabeschouwing Chorley - Wolverhampton Wanderers (0-1) || FA Cup 2020/2021

Vrijdag 22 januari 2021 - 20:45 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Chorley het vrijdag 22 januari 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Chorley Group Victory Park Stadium in Chorley.

Via de Chorley - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chorley - Wolverhampton Wanderers (0-1)

Het FA Cup duel tussen Chorley en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 0-1 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Vitinha, waarmee Wolverhampton Wanderers met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Chorley dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Wolverhampton Wanderers.

LIVE Chorley - Wolverhampton Wanderers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chorley - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Vitinha met assist van M. Kilman Wolverhampton Wanderers 0-1
36' Gele kaart Chorley Gele kaart voor W. Tomlinson Chorley
63' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor C. Coady Wolverhampton Wanderers
68' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Neves voor J. Moutinho Wolverhampton Wanderers
68' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Neto voor P. Cutrone Wolverhampton Wanderers
69' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel A. Traore voor Vitinha Wolverhampton Wanderers
84' Wissel Chorley Wissel A. Henley voor O. Shenton Chorley
84' Wissel Chorley Wissel S. Miller voor L. Baines Chorley
86' Gele kaart Chorley Gele kaart voor A. Birch Chorley
87' Wissel Chorley Wissel H. Smith voor C. Hall Chorley
89' Gele kaart Chorley Gele kaart voor H. Cardwell Chorley
Video hoogtepunten en samenvatting Chorley - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Chorley - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Chorley en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chorley gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.