Nabeschouwing Crawley Town - Leeds United (3-0) || FA Cup 2020/2021

Zondag 10 januari 2021 - 14:30 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Crawley Town het zondag 10 januari 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in The People's Pension Stadium in Crawley.

Via de Crawley Town - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crawley Town - Leeds United (3-0)

Het FA Cup duel tussen Crawley Town en Leeds United is onder leiding van scheidsrechter Peter Bankes geëindigd in een 3-0 overwinning voor Crawley Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door N. Tsaroulla, waarmee Crawley Town met 1-0 de leiding nam. Crawley Town vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Nadesan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut volgde een derde treffer van Crawley Town, waarmee J. Tunnicliffe zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Peter Bankes, waardoor Crawley Town een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Crawley Town - Leeds United 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crawley Town - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Leeds United Wissel J. Harrison voor Rodrigo Leeds United
46' Wissel Leeds United Wissel J. Jenkins voor P. Struijk Leeds United
46' Wissel Leeds United Wissel O. Casey voor L. Cooper Leeds United
50' Doelpunt Crawley Town Doelpunt N. Tsaroulla met assist van A. Nadesan Crawley Town 1-0
53' Doelpunt Crawley Town Doelpunt A. Nadesan met assist van T. Nichols Crawley Town 2-0
58' Wissel Leeds United Wissel Raphinha voor I. Poveda Leeds United
58' Wissel Leeds United Wissel S. Greenwood voor L. Davis Leeds United
69' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor K. Phillips Leeds United
70' Doelpunt Crawley Town Doelpunt J. Tunnicliffe Crawley Town 3-0
72' Wissel Crawley Town Wissel A. Davies voor S. Matthews Crawley Town
72' Wissel Crawley Town Wissel J. Wright voor N. Tsaroulla Crawley Town
72' Wissel Crawley Town Wissel M. Watters voor A. Nadesan Crawley Town
83' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor J. Hessenthaler Crawley Town
91' Wissel Crawley Town Wissel J. Doherty voor J. Hessenthaler Crawley Town
91' Wissel Crawley Town Wissel M. Wright voor T. Dallison Crawley Town
Video hoogtepunten en samenvatting Crawley Town - Leeds United
Opstellingen Crawley Town - Leeds United
De opstellingen van Crawley Town en Leeds United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crawley Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Leeds United zal beginnen in een 3-3-1-3 opstelling.