Nabeschouwing Dagenham & Redbridge - Grimsby Town (3-1) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 7 november 2020 - 16:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Dagenham & Redbridge het zaterdag 7 november 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Grimsby Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Chigwell Construction Stadium in Dagenham.

Via de Dagenham & Redbridge - Grimsby Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dagenham & Redbridge - Grimsby Town (3-1)

Het FA Cup duel tussen Dagenham & Redbridge en Grimsby Town is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 3-1 overwinning voor Dagenham & Redbridge. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door S. Wilson, waarmee Dagenham & Redbridge met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van O. Windsor in de 60e minuut zorgde er even later voor dat Grimsby Town weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 91e minuut zette S. Wilson zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Dagenham & Redbridge de leiding in de wedstrijd nam.

M. Brundle zette Dagenham & Redbridge even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Craig Hicks toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Dagenham & Redbridge.

LIVE Dagenham & Redbridge - Grimsby Town 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dagenham & Redbridge - Grimsby Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Dagenham & Redbridge Doelpunt S. Wilson Dagenham & Redbridge 1-0
60' Penalty Grimsby Town Penalty O. Windsor Grimsby Town 1-1
66' Wissel Dagenham & Redbridge Wissel G. Saunders voor A. Balanta Dagenham & Redbridge
68' Wissel Grimsby Town Wissel G. Williams voor M. Green Grimsby Town
81' Wissel Grimsby Town Wissel M. Gibson voor O. Windsor Grimsby Town
82' Gele kaart Dagenham & Redbridge Gele kaart voor A. Ogogo Dagenham & Redbridge
85' Wissel Dagenham & Redbridge Wissel C. Adams voor A. Ogogo Dagenham & Redbridge
87' Wissel Grimsby Town Wissel S. Scannell voor D. Rose Grimsby Town
91' Doelpunt Dagenham & Redbridge Doelpunt S. Wilson Dagenham & Redbridge 2-1
94' Wissel Dagenham & Redbridge Wissel D. McQueen voor S. Wilson Dagenham & Redbridge
96' Penalty Dagenham & Redbridge Penalty M. Brundle Dagenham & Redbridge 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Dagenham & Redbridge - Grimsby Town
Opstellingen Dagenham & Redbridge - Grimsby Town
De opstellingen van Dagenham & Redbridge en Grimsby Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.