Nabeschouwing Darlington - Cambridge City (2-0) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 24 oktober 2020 - 16:00 uur



In de FA Cup 2020/2021 neemt Darlington het zaterdag 24 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cambridge City. De wedstrijd wordt gespeeld in Blackwell Meadows in Darlington.

Via de Darlington - Cambridge City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Darlington - Cambridge City (2-0)

Het FA Cup duel tussen Darlington en Cambridge City is onder leiding van scheidsrechter Michael Barlow geëindigd in een 2-0 overwinning voor Darlington. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door L. Charman, waarmee Darlington met 1-0 de leiding nam. Darlington vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Charman op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Darlington.

Wedstrijdstatistieken Darlington - Cambridge City
Goals
2
0
Balbezit
63%
37%
Schoten totaal
21
10
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
65
59
Gevaarlijke aanvallen
38
22
Corners
14
6
LIVE Darlington - Cambridge City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Darlington - Cambridge City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Darlington Doelpunt L. Charman Darlington 1-0
24' Doelpunt Darlington Doelpunt L. Charman Darlington 2-0
63' Wissel Darlington Wissel J. Donawa voor O. Holness Darlington
64' Wissel Cambridge City Wissel N. Olukanmi voor M. Davies Cambridge City
76' Wissel Darlington Wissel B. Hedley voor A. Campbell Darlington
79' Wissel Cambridge City Wissel T. Rigby voor L. Knight Cambridge City
87' Wissel Cambridge City Wissel D. Prince-Jones voor R. Sharman Cambridge City
90' Wissel Darlington Wissel L. Amantchi voor L. Charman Darlington
Video hoogtepunten en samenvatting Darlington - Cambridge City
Opstellingen Darlington - Cambridge City

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Darlington - Cambridge City

Darlington en Cambridge City spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Barlow en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Darlington en Cambridge City elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Darlington 0
Winst Cambridge City 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Darlington - Cambridge City Opstelling Darlington Opstelling Cambridge City Live Darlington - Cambridge City Live Darlington - Cambridge City kijken Darlington - Cambridge City kijken Live Darlington - Cambridge City stream Darlington - Cambridge City Fox Sports Nabeschouwing Darlington - Cambridge City Uitslag Darlington - Cambridge City Statistieken Darlington - Cambridge City FA Cup 2020/2021 Darlington - Cambridge City wedden Darlington - Cambridge City gokken Darlington - Cambridge City Unibet