Nabeschouwing Eastleigh - Weston-super-Mare (3-1) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 24 oktober 2020 - 16:00 uur



In de FA Cup 2020/2021 neemt Eastleigh het zaterdag 24 oktober 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Weston-super-Mare. De wedstrijd wordt gespeeld in Silverlake Stadium in Eastleigh.

Via de Eastleigh - Weston-super-Mare live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eastleigh - Weston-super-Mare (3-1)

Het FA Cup duel tussen Eastleigh en Weston-super-Mare is onder leiding van scheidsrechter Lloyd Wood geëindigd in een 3-1 overwinning voor Eastleigh. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Eastleigh op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Boyce. Helaas voor Eastleigh werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 60 minuten was het D. Smith die Eastleigh op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Eastleigh via een goal van B. House in de 70e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 73e minuut volgde een derde treffer van Weston-super-Mare, waarmee T. Bearwish zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 81 minuten deed C. Knowles iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Weston-super-Mare werd verkleind tot 3-1.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Eastleigh.

Wedstrijdstatistieken Eastleigh - Weston-super-Mare
Goals
3
1
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
18
12
Schoten op doel
9
5
Aanvallen
99
91
Gevaarlijke aanvallen
44
29
Corners
6
4
LIVE Eastleigh - Weston-super-Mare 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eastleigh - Weston-super-Mare teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Eastleigh Doelpunt A. Boyce met assist van J. Partington Eastleigh
60' Doelpunt Eastleigh Doelpunt D. Smith Eastleigh 1-0
70' Doelpunt Eastleigh Doelpunt B. House Eastleigh 2-0
73' Doelpunt Weston-super-Mare Doelpunt T. Bearwish Weston-super-Mare 3-0
75' Wissel Eastleigh Wissel A. Bell-Baggie voor B. House Eastleigh
81' Doelpunt Weston-super-Mare Doelpunt C. Knowles Weston-super-Mare 3-1
86' Wissel Weston-super-Mare Wissel L. Hall voor R. Jones Weston-super-Mare
87' Wissel Eastleigh Wissel T. Barnett voor D. Smith Eastleigh
Video hoogtepunten en samenvatting Eastleigh - Weston-super-Mare
Opstellingen Eastleigh - Weston-super-Mare

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Eastleigh - Weston-super-Mare

Eastleigh en Weston-super-Mare spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lloyd Wood en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Eastleigh en Weston-super-Mare elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Eastleigh 0
Winst Weston-super-Mare 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Eastleigh - Weston-super-Mare Opstelling Eastleigh Opstelling Weston-super-Mare Live Eastleigh - Weston-super-Mare Live Eastleigh - Weston-super-Mare kijken Eastleigh - Weston-super-Mare kijken Live Eastleigh - Weston-super-Mare stream Eastleigh - Weston-super-Mare Fox Sports Nabeschouwing Eastleigh - Weston-super-Mare Uitslag Eastleigh - Weston-super-Mare Statistieken Eastleigh - Weston-super-Mare FA Cup 2020/2021 Eastleigh - Weston-super-Mare wedden Eastleigh - Weston-super-Mare gokken Eastleigh - Weston-super-Mare Unibet