Nabeschouwing Fylde - Altrincham (2-1) || FA Cup 2020/2021

Zondag 25 oktober 2020 - 14:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Fylde het zondag 25 oktober 2020 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Altrincham. De wedstrijd wordt gespeeld in Mill Farm Stadium in Wesham.

Via de Fylde - Altrincham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fylde - Altrincham (2-1)

Het FA Cup duel tussen Fylde en Altrincham is onder leiding van scheidsrechter Matthew Dicicco geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fylde. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht Fylde op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Ogle. Helaas voor Fylde werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 43 minuten was het J. Hulme die Fylde op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Altrincham via een goal van B. Tollitt in de 54e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 60e minuut was het Altrincham dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van T. Peers, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matthew Dicicco, waardoor Fylde een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Fylde - Altrincham 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fylde - Altrincham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Fylde Doelpunt R. Ogle met assist van N. Pond Fylde
43' Doelpunt Fylde Doelpunt J. Hulme Fylde 1-0
54' Doelpunt Altrincham Doelpunt B. Tollitt Altrincham 2-0
60' Doelpunt Altrincham Doelpunt T. Peers Altrincham 2-1
60' Wissel Altrincham Wissel D. Mooney voor Yusifu Ceesay Altrincham
67' Wissel Altrincham Wissel S. Richman voor D. Potter Altrincham
71' Wissel Altrincham Wissel C. Miller voor T. Peers Altrincham
73' Wissel Fylde Wissel N. Shaw voor N. Haughton Fylde
86' Wissel Fylde Wissel J. Mondal voor B. Tollitt Fylde
Video hoogtepunten en samenvatting Fylde - Altrincham
Opstellingen Fylde - Altrincham

Voorbeschouwing Fylde - Altrincham

Fylde en Altrincham spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matthew Dicicco en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fylde en Altrincham elkaar treffen in de FA Cup.