Nabeschouwing Gillingham - Woking (3-2) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 7 november 2020 - 16:00 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Gillingham het zaterdag 7 november 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Woking.

Via de Gillingham - Woking live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Woking (3-2)

Het FA Cup duel tussen Gillingham en Woking is onder leiding van scheidsrechter Chris Sarginson geëindigd in een 3-2 overwinning voor Gillingham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door M. Kretzschmar, waarmee Woking met 0-1 de leiding nam. Woking vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Davison op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut wist Gillingham de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via D. Samuel.

Na 68 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Samuel de 2-2 maakte voor Gillingham. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Gillingham dat in de 79e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat V. Oliver de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Chris Sarginson en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Gillingham.

LIVE Gillingham - Woking 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Woking teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor J. Graham Gillingham
23' Doelpunt Woking Doelpunt M. Kretzschmar Woking 0-1
46' Wissel Gillingham Wissel V. Oliver voor J. Akinde Gillingham
53' Gele kaart Woking Gele kaart voor J. Davison Woking
56' Doelpunt Woking Doelpunt J. Davison Woking 0-2
59' Doelpunt Gillingham Doelpunt D. Samuel Gillingham 1-2
59' Wissel Gillingham Wissel T. Coyle voor T. OConnor Gillingham
68' Doelpunt Gillingham Doelpunt D. Samuel Gillingham 2-2
70' Gele kaart Woking Gele kaart voor M. Kretzschmar Woking
79' Doelpunt Gillingham Doelpunt V. Oliver Gillingham 3-2
83' Wissel Woking Wissel D. Tarpey voor B. Dempsey Woking
86' Wissel Woking Wissel J. Wareham voor M. Kretzschmar Woking
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Woking
Opstellingen Gillingham - Woking
De opstellingen van Gillingham en Woking zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.